Cautare

3901 de rezultate pentru "vasile si elena stan" (4.02 secunde)
Vasile Iorga, vicepresedintele din partea romana a companiei, ne-a declarat ca pentru acest an este estimat un profit de 25 milioane dolari, ceea ce reprezinta circa 5% din cifra de afaceri.
Am in mana procesul verbal de predare-primire, cu pasajul s-a pus in functiune si s-a dat in exploatare. ... Este cea mai mare lucrare de infrastructura realizata in Romania in ultimii 20 de ani, si este una extrem de complicata, cu trei tipuri de structuri diferite.
Aura Vasile (PSD): ... Deputatul PSD Aura Vasile a declarat, marti ca Jeffery Franks este "diavolul cu pantofii gauriti", trimis pentru a distruge poporul roman.
Bulevardul Buzesti-Berzei-Uranus este un bulevard cu cate 2 benzi pe sens si banda pentru biciclisti, cu trotuare cu o latime cuprinsa intre 3 si 5 metri si linie de tramvai pe zona mediana, reprezentand o alternativa pentru ruta bulevardelor Lascar Catargiu - Magheru - Dimitrie Cantemir, dublata de Calea Victoriei.
Pleaca Ion din sat in America si devine John, mare om de afaceri. Dupa un timp, fiind in concediu, se intoarce in sat si ofera fiecarui satean cate 100 dolari. ... Se intalneste Gheorghe cu Vasile: - Vasile, tie tot 50 dolari ti-o dat? - Tot, mai Gheorghe!, zise Vasile nemultumit.
La noi teritoriul este o povara in loc sa fie o resursa extraordinara Viceprim-ministrul Vasile Dincu, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, a participat, astazi, 31 octombrie a.c., la FORUMUL PARTENERIATE PENTRU DEZVOLTAREA ROMÂNIEI: POTENTIALUL STRATEGIC AL RETELEI DE PARCURI, CLADIRI SI TERENURI INDUSTRIALE.
Ce linii STB urmeaza sa fie desfiintate Primaria Capitalei propune reconfigurarea retelei de tramvaie ale Societatii de Transport Bucuresti pentru scaderea timpilor de asteptare si cresterea capacitatii de transport.
In urma cu citeva zile sindicatul "Strajerul", care reprezinta atit salariati de la Politia Comunitara, cit si angajati ai firmelor de paza si protectie, a organizat o conferinta de presa in scopul prezentarii mai multor probleme.
Elena Basescu i-a convins sambat, pe tinerii democrati din Botosani ca este cea mai potrivita persoana care sa ocupe functia de secretar general al organizatiei de tineret PD.
Elena Basescu va folosi in campania pentru europarlamentare sediul Elenei Udrea. ... Elena Udrea spune ca au discutat despre campania de strangere de semnaturi pentru candidatura Elenei Basescu la Parlamentul European.
Dupa cum am mai semnalat in numerele anterioare ale Cotidianului Replica de Constanta, dupa demisia celor doi inspectori Petrica Miu si Constantin Caracoti, de la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, au iesit la lumina toate neregulile din interior.
Criza economica loveste fara mila si in ministrul turismului, Elena Udrea. ... Elena Udrea spune ca a apelat la aceasta varianta, deoarece in contextul economic actual nu era sigura ca ar fi reusit sa ramburseze imprumutul in conditiile stabilite initial.
Google a aflat despre relatia dintre Traian Basescu si Elena Udrea "E ceva ciudat la Google. Am dat o cautare "blog elena basescu" si primul raspuns primit a fost blogul Elenei Udrea.
Atacurile la persoana s-au intensificat si sfideaza codul penal prin duritatea calomnioasa a imprecatiilor. Dupa o partitura devenita slagar politic, Ludovic Orban sare la gatul lui Basescu, in stil "Vacanta Mare", iar amazoana Elena Udrea reactioneaza instantaneu, altoindu-i o caraba usturatoare peste bot premierului Tariceanu.
Baaklini Said a fost deja condamnat in prima instanta la 7 ani de inchisoare inca din decembrie 2013 pentru un prejudiciu total de 260.000.000 de euro, rezultat din mai multe afaceri, cele mai cunoscute fiind cu motoarele de la Resita si Institutul National al Lemnului!
Cu sau fara voi ei, Elena Udrea ridica... capul de afis al politicii romanesti, atat de insetate de "Dreptate si Adevar".
Locuitorii de pe strazile Ecaterina Teodoroiu si Elena Teodorini din Craiova intra pana la genunchi in mizeriile refulate ale canalizarii orasului. ... Subdimensionata si infundata, canalizarea orasului sta sa plezneasca.
In urma declaratiilor fostului consilier prezidential Elena Udrea, potrivit carora Emil Constantinescu a fost un presedinte vunerabil pentru serviciile secrete, care cunosteau faptul ca fiul lui Constantinescu avea afaceri cu duty-free-uri, fostul presedinte a hotarat sa o dea in judecata pe Elena Udrea, declarand despre aceasta ca actioneaza la comanda lui Traian Basescu.
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica si secretarul executiv Elena Udrea au depus, miercuri, la Registratura Tribunalului Bucuresti, documentele pentru inregistrarea PDL ca formatiune politica, acestia exprimandu-si speranta ca procedura juridica va fi finalizata in luna ianuarie 2008.
Vicepresedintele PDL Valeriu Stoica si secretarul executiv Elena Udrea au depus, miercuri, la Registratura Tribunalului Bucuresti, documentele pentru inregistrarea PDL ca formatiune politica, acestia exprimandu-si speranta ca procedura juridica va fi finalizata in luna ianuarie 2008.
google-analytics.com